Šormaz nije više prvi čovek Lovačkog saveza Srbije

SMEDEREVO, 28. oktobar 2018 – Dragan Šormaz nije više predsednik Lovačkog saveza Srbije, potvrđeno je portalu Podunavlje.info. Na današnjoj redovnoj i izbornoj sednici Skupštine Lovačkog saveza Srbije, izabran je novi predsednik – Bratislav Ćirković iz Niša.

„Pobedila je decentralizacija Saveza, opcija koja je zagovarala regionalizaciju Lovačkog saveza. Nisam saglasan sa ovakvom koncepcijom i to je rezultat izbornog procesa“, rekao je Šormaz za Podunavlje.info i dodao da izbor novog predsednika nema političku pozadinu.

Posle dva mandata i pet godina predsednikovanja, dosadašnji prvi čovek srpskih lovaca je, praktično, smenjen. Dragan Šormaz je u ekskluzivnoj izjavi za Podunavlje.info rekao i da je „dosta bilo pet godina“.

Šormaz je poslanik Srpske napredne stranke i šef delegacije u Parlamentarnoj skupštini NATO, član je Odbora za spoljne poslove i Odbora za evropske integracija, zamenik člana Odobora za ustavna pitanja i zakonodavstvo i član Parlamentarnog odbora za stabilizaciju i pridruživanje, član u grupi prijateljstva sa Nemačkom i predsednik Grupe prijateljstva sa SAD.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!