Besplatni kursevi engleskog i italijanskog jezika

SMEDEREVO, 9. oktobar 2018 – Na zvaničnom Ineternet sajtu Grada Smedereva objavljeno je da će u Regionalnom centru za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Smederevo biti organizovani besplatni kursevi engleskog i italijanskog jezika.

Reč je o osnovnim kursevima usmene komunikacije na engleskom i italijanskom jeziku za građane Smedereva koji poseduju osnovnoškolsko i srednjoškolsko znanje ovih jezika, odnosno onih koji su pohađali kurs na nivoima A1 i A2.

Kako je saopšteno, cilj je da polaznici kurseva, koji su pokrenuti, kako se navodi u obaveštenju, na inicijativu gradonačelnice Smedereva, razbiju eventualne psihološke barijere u aktivnoj komunikaciji na stranom jeziku, kao i da razvijue veštine konverzacije o različitim temama, od opštih do poslovnih.

Kurs osnovne usmene komunikacije na engleskom ili italijanskom jeziku obuhvata 30 časova u trajanju od sat vremena po času, sa mogućnošću daljeg usavršavanja konverzacijskih veština nakon ovog početnog kursa.

Časovi će se održavati u prostorijama Regionalnog centra za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Smederevo, adresa: Goranska b.b. (nekadašnja zgrada „Monopola“) u grupama do 5 polaznika.

Rok za prijavu je 31. oktobar, a kursevi su besplatni.

Informacije na telefon: (026) 619906 svakog radnog dana od 8 do 14 časova ili na mejl nmaksovic@rcsmed.edu.rs, mprzic@rcsmed.edu.rs

Skorašnji članci

error: Content is protected !!