Tri medalje orijentiraca „Čelika“ na Prvenstvu Srbije

SMEDEREVO, 8. oktobar Tokom vikenda, na terenima Krajište – Kruškar u okolini Resavice, održan je 11. Kup DIF, prva trka je bila redovno 14 kolo Orijentiring lige Srbije u kombinaciji, a duga prvenstvo Srbije na srednjoj distanci.

Na 11-om po redu takmičenju učestvovalo je 157 orijentiraca iz 20 klubova, među kojima je bilo i 13 takmičara PSK „Čelik“. Za obe trke teren je bio vrlo zahtevan i podrazumevao je odličnu fizičku pripremlјenost takmičara i visok nivo znanja i snalaženje u prostoru održavanja trka. U takvim uslovima, tri člana „Čelika“ osvojili su medalјe na prvenstvu Srbije. Prvak Srbije na srednjim distancama postala je Sofija Nikolić u Ž12, vicešampion je Nemanja Vasilјević u kategoriji M14, a Dragutin Jeremić je osvojio bronzanu medalјu u M55.

Na KupuP DIF-a, medalјama se okitilo ukupno 7 članova „Čelika“, a raduje što su 4 pripale onim najmlađima; u Ž12 Sofija Nikolić – zlatna, Marti Trajković u Ž12 – bronzana, Iliji Milutinoviću u M12 srebrna i Nemanji Vasilјevićuu M14 – zlatna. Medalјe su još osvojili Saša Nikolić u M21A- bronzana, Nebojša Milovanović M35 – bronzana i Dragan Pavlović u M45 – zlatna.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!