Drugi poraz Smederevaca u novom prvenstvu

SMEDEREVO, 1. oktobar 2018 – U trećem kolu Prve futsal lige Srbije, ekipa Novog Pazara je slavila u Smederevu sa 6:3. Smederevci su, treba i to reći, u ovom susretu nastupili sa samo šestoricom igrača i tako oslabljeni prilično olakšali posao gostima.

Novi Pazar je poveo već u trećem minutu golom kapitena Redžovića, da bi potom Stupljanini duplirao njihovu prednost. Pavlović je smanji rezultat, ali jeje pre dolaska na odmor Mutavdžić vratio gostima prednost od dva gola.

Samo što je počelo drugo poluvreme Međedović postiže četvrti gol za Pazarce, a u 26. minutu, na povratnu loptu Pavlovića, Sabljić smanjuje prednost gostiju. Udarcem sa gotovo polovine terene, Radetinac je ponovo Pazaru doneo novo ubedljivo vođstvo. Zbog šestog prekršaja gostiju, u 36. minutu, Đorđević iz kaznenog udarca, izgledalo je tako, ublažava poraz, ali su gosti preko Aleksića, samo minut kasnije, stigli i do šestog gola i konačnog rezultata; Smederevo 3 – Novi Pazar 6.

Smederevo posle tri kola ima jedan bod, onaj osvojen prošlog vikenda protiv Kalče u Nišu, i zauzima deveto mesto na tabeli.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!