Predstava “Marcell” Pozorišta na Slaviji

SMEDEREVO, 21. septembar 2018 – Predstava “Marcell”, u produkciji Pozorišta na Slaviji Smederevo, a prema tekstu i u režiji Gabora Melegija, biće igrana u Velikoj dvorani Centra za kulturu Smederevo ove subote, sa početkom u 20 sati.

Ovo scensko delo donosi zaplet sa elementima klasičnog trilera, a protkano je crnim humorom.  Lik čije ime je u naslovu predstave, gospodin Marcell, bogati je francuski biznismen kome posao iz određenih razloga počinje da propada. Tome najviše doprinose žene sa kojima živi u svojoj kući. Njegova supruga, ćerke, svastika, tašta, sestra, kućna pomoćnica, dadilja…svaka od njih ima svoje razloge da Marcella ukloni sa puta. Publici ostaje da prateći napetu priču oživljenu na sceni sazna da li će uspeti u tome, i na koji način, ili će gospodin Marcell biti dovoljno jak da se odupre pohotnim napadima svojih bližnjih…

U predstavi glume: Isidora Cvetković, JovanaTomić, Dušan Rašković, Beatris Melegi, Milena Đurđević, Sanja Simić, Marta Petrović, Milica Vasić, Aleksandar Stojanović.

Cena ulaznice je 150 dinara.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!