Site icon podunavlje.info

Meč u Mihajlovcu trajao 100 minuta!

MIHAJLOVAC/SMEDEREVO, 16. septembar 2018 – Mnogo tenzija obeležilo je meč danas odigran u Mihajlovcu, koji je, ispostavilo se, potrajao tačno 100 minuta! Gosti iz Tutina su na kraju slavili sa 3:2, a konačnom ishodu je prethodilo štošta.

Tutinci su poveli golom nekadašnjeg oklopnika Nemanje Mladenovića. Nakon promašaja Marka Lukića stigla je kazna; kontru je povukao Đokić, pronašao usamljenog Murtanovića, i eto vođstva Tutina od 2:0. Milosavljević je, veoma brzo, lepim udarcem smanjio prednost gostiju, a uzbuđenja su tek sledila u nastavku utakmice. U 81. minutu Stojković je glavom poslao loptu u gol, na signalizaciju pomoćnog sudije priznat je pogodak, što je izazvalo buru protesta gostiju i višeminutni prekid. Uz 8 žutih kartona, u 95. minutu po jedna igrač oba rivala je isključen, da bi u 99. minutu iskusni Grkajac iskoristio odbitak golmana Ćirića i pogodio za veliko slavlje Tutina.

Dan ranije, Smederevo je, posle više nerealizovanih prilika, golom Milentijevića u 77. minutu stiglo do pobede. Ovim bodovima oklopnici su došli na deobu drugog mesta na tabeli Srpske lige Zapad, baš sa Tutinom. Sledeće subote Smederevci se u derbiju kola  sastaju u Aranđelovcu sa prvoplasiranom Šumadijom, dok će Mihajlovčane ugostiti Polet u Ljubiću.

Exit mobile version