Site icon podunavlje.info

Šahovski turnir Udruženja distrofičara

SMEDEREVO, 11. septembar 2018 – Na šahovskom turniru, koji je organizovalo Udruženje distrofičara grada Smedereva „Bolji život“,  sa gostima iz Srbije i partnerskim organizacijama iz Smedereva, učestvovalo je  64 takmičara.

Prvo mesto kod seniora osvojio je Vlado Dodić iz Udruženja distrofičara grada Smedereva „Bolji život“, čiji je član i drugoplasirani – Mića Vijatović, a treće mesto zauzeo je Radovan Pavlović iz Udruženja distrofičara Čačak.

Kod juniora najuspešniji je bio Branko Nikolić, Udruženje distrofičara Kragujevac, drugo mesto Mladen Tomić, Udruženje distrofičara grada Smedereva „Bolji Život“ i  treće mesto-Kristijan Tomić, takođe iz smederevskog udruženja „Bolji Život“. Pobednicima su dodeljeni pehari i diplome.

Na turniru, koji je organizovan okviru manifestacije „Smederevska jesen“,  učestvovala su udruženja distrofičara iz Rume, Užica, Paraćina, Kragujevca, Kraljeva, Šapca, Čačka, kao i Sportski klub „CADIST“ Čačak i Invalidi rada Petrovac na Mlavi. Pored takmičara, turniru su prisustvovali brojni gosti, Dragan Stanić član gradskog Veća zadužen za socijalnu politiku, Predrag Bakić predsednik SDS  i donatori.

Turnir, koji je protekao u fer i sportskom duhu, organizovan je zahvaljujući Ministarstvu za rad i socijalnu politiku, lokalnoj samoupravi, brojnim donatorima i partnerskim udruženjima, kojima su dodeljene zahvalnice za pružanje nesebične  pomoći u radu Udruženja.

Exit mobile version