Martić: Dosanjali smo svoj san

SMEDEREVO, 27. avgust 2018 – Međunarodni rukometni turnir „Trofej 2018“, najbrojniji za šest godina postojanja, završen je u nedelju uveče proglašenjem najboljih, a deca iz 18 država, iz gotovo cele Evrope, pa i Indije, pokazala su svojim osmesima, pesmom i pozitivnim raspoloženjem koliko je ova sportska manifestacija zaista uspešna.

„Lepa i kvalitetna četiri dana. Realno, mislim da smo uradili vrhunski posao i sve ono što je moglo ovih dana da se vidi po gradu svedoči o tome koliko smo se mi potrudili da Smederevo, na neki način i Srbija, budu predstavljeni u najboljem svetlu“, kratko je ocenio za Podunavlje.info idejni tvorac ove sportske manifestacije Nenad Martić.

Ovogodišnji turnir, pored ostalog, bio je u znaku obezbeđivanja uslova da se učesnici, njih više od 3000, u svakom trenutku i na svakom mestu u gradu osećaju bezbedno.

„Veliku zahvalnost dugujemo i Policiji i Komunalnoj policiji, svim ljudima koji su radili na turniru. Svi oni su dali svoj doprinos da se učesnici turnira ovde osete bezbedni i hvala svima na tome.“

Martić je na kraju poručio čitaocima portala Podunavlje.info:

„Dosanjali smo svoj san. To je najbitnije, to što su svi zadovoljni!“

Skorašnji članci

error: Content is protected !!