Otvoren Međunarodni rukometni turnir „Trofej 2018“

SMEDEREVO, 25. avgust 2018 – Defileom, okupljanjem u Malom gradu Smederevske tvrđave, uz muziku za igru i bakljadom, zvanično je sinoć otvoren Međunarodni ruikometni turnir „Trofej 2018“.

Smederevskim ulicama, od Francuske kape, preko Ulice kralja Petra, sve do Malog grada, u svečanom defileu, prošetalo je više od 3000 dece i tinejdžera sa starijim predstavnicima 160 klubova iz 18 zemalja, regiona, Evrope, čak i Indije.

Dobrodošlicu u Malom gradu Smederevske tvrđave gostima je na engleskom i ruskom jeziku poželeo Nenad Martić, alfa i omega turnira, koji se ove godine proširio, u organizacionom smislu, na Požarevac i Kovin i prerastao u jedan od respektabilnih rukometnih turnira za mlađe kategorije u Evropi.

Na kraju ceremonije otvaranja, Mali grad je „goreo“, i ovoga puta nije izostala bakljada, koja je ovaj spomenik kulture osvetlila i pokazala kako je nestvarno lep i jedinstven, a naš.

Podsetimo, danas će u Centru za kulturu, u okviru ove velike sportske manifestacije,n biti obeležen i značajan jubilej – 60 godina postojanja Rukometnog kluba Smederevo.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!