Caffe krug Amsterdam šampion Palanke u 3×3

SMEDEREVSKA PALANKA, 19. avgust 2018 – Basketaši Caffe kruga Amsterdam postali su juče pobednici turnira u Smederevskoj Palanci, čime su stekli pravo učešća na finalnom, koji se održava danas u Beogradu. U finalu je Caffe krug Amsterdam, za koji su igrali Darko Rnić, Edin Vesković, Marko Pejanović i Petar Šparović, pobedio Srbiju 3×3 sa 21:19.

Tokom grupne faze basketaši Caffe kruga Amsterdama zabeležili su dve ubedljive pobede, protiv Lavirinta (21:8) i Akademije Čolović (21:10). U šesnaestini finala savladali su Laki Market sa 18:16, da bi u četvrtfinalu bili bolji i od Košutnjaka sa 21:15. Poslednja prepreka na putu do finala bio im je sastav Sremske Mitrovice, koji su pobedili sa 19:16.

Sa druge strane, u grupi D Srbija 3×3 je pobedila tim Laki Market (21:13), da bi potom protiv Kruga ribareva priča bila još ubedljivija (22:9). U četvrtfinanom meču savladali su Belu Palanku sa 19:14, da bi u polufinalu bili bolji od No Name sa 21:8.

Boje Srbije 3×3 branili su Miloš Antić, Marko Gojak, Nemanja Stanković i Nikola Kovačević.

Smederevska Palanka bila je domaćin i turnira u ženskoj kategoriji, a titulu šampiona ponele su Prelepotice. U finalnom meču pobedile su No jump no glory sa 14:10. Za Prelepotice su igrale Milica Inđić, Marina Radović i Jovana Stojanović.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!