Pobede na startu novog prvenstva

SMEDEREVO, 18. avgust 2018 – Smederevo i Proleter Mihajlovac su zabeležili pobede u prvom kolu nove sezone Srpske lige Zapad. Smederevo je savladalo Polet iz Ljubića, sa 2:0 kod kuće, a Proleter je napravio ne malo iznenađenje pobedivši sa 1:0 FAP u Priboju.

Start nove sezone na srpskoligaškom zapadu, što se tiče Smedereva, obeležio je Goran Lepojević sa dva lepa pogotka. Kod prvog gola, u 36. minutu, odlično mu je asistirao Rajković. U 51. minutu Lepojević je sa dvadesetak metara poslao loptu pod prečku nemoćnog golmana gostiju Čabarkape i tako postavio, ispostavilo se, konačni rezultat premijernog meča u novoj sezoni u Smederevu.

Ako je pobeda Smedereva bila i očekivana, Proleter Mihajlovac je iznenadio čak i svoje navijače; otišli su, kako su u nezvaničnom razgovoru sami priznali, „da prime što manje“, a iz Priboja se vraćaju sa sva tri boda. U idućem kolu dočekuju Loznicu, koja je danas izgubila ubedljivo, sa 0:3, od Jošanice kod kuće, pa će to biti prilika da mimo svih očekivanja novu sezonu započnu sa 6 bodova.

Smederevo u drugom kolu, iduće nedelje, gostuje u Ljuboviji, ekipi Drine, koja je danas na Ubu poražena od Jedinstva sa 2:0.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!