Saopštenje Opštine Kovin o tragedijama na Šljunkari

KOVIN, 15. avgust 2018 – Povodom dve tragedije, utapanja dva momka u tri dana na Šljunkari, na zvaničnoj Internet stranici Opštine Kovin, oglasio se danas kabinet predsednice kovinske opštine Sanje Petrović. Saopštenje prenosimo u celosti.

„Opština Kovin izražava duboko žalјenje povodom tragičnih događaja na lokalitetu „Šlјunkara“, kojom prilikom su u kratkom vremenskom periodu dve osobe izgubile život. Iz pijeteta prema stradalima i njihovim porodicama, uzdržavamo se od bilo kakvih proizvolјnih zaklјučaka, odnosno pre no što stignu zvanični nalazi službenih organa.

Ono što u ovom trenutku sa sigurnošću može da se potvrdi – a s obzirom na nesreće do kojih je došlo – Opština Kovin će u saradnji sa nadležnim službama, pored postojećih, pojačati mere upozorenja i obaveštavanja građana o režimu korišćenja predmetnog lokaliteta isticanjem dodatnih tabli, kao i angažovanjem lica koja će biti zadužena za upozoravanje građana usmenim putem.

U ime rukovodstva opštine Kovin i svih nadležnih službi, upućujem najdublјe saučešće porodicama nastradalih dvojice građana susednih Pančeva i Smedereva“, saopšteno je iz kabineta predsednice opštine, Sanje Petrović.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!