Pomoć u građevinskom materijalu za interno raseljene

SMEDEREVO, 24. jul 2018 – Komisija za izbor korisnika za dodelu sredstava namenjenih stvaranju i pobolјšanju uslova stanovanja interno raselјenih lica grada Smedereva raspisala je javni poziv za dodelu građevinskog materijala za završavanje ili adaptaciju stambenih objekata raselјenih koji žive na području Smedereva. Pomoć je bespovratna i odobrava se za kupovinu građevinskog materijala, pri čemu maksimalna vrednost jednog paketa tog materijala iznosi do 550.000, a minimalna 184.000 dinara po porodičnom domaćinstvu korisnika.

Ovu pomoć obezbeđuje Komesarijat za izbeglice i migracije Republike Srbije u saradnji sa gradom Smederevom. Namenjena je licima u raselјeništvu, koja imaju prebivalište ili boravište na teritoriji grada Smedereva, uklјučujući članove njihovog porodičnog domaćinstva, a neophodna im je za stvaranje ili pobolјšanje uslova stanovanja.

O detaljima možete da se informišete na http://smederevo.org.rs/OpstinaSmederevo-JAVNI-POZIV-ZA-IZBOR-KORISNIKA-ZA-DODELU-SREDSTAVA-NAMENjENIH-STVARANjU-I-POBOLjSANjU-USLOVA-STANOVANjA-INTERNO-RASELjENIH-LICA–DOK-SU-U-RASELjENISTVU,-KROZ-NABAVKU-GRA%C3%90EVINSKOG-MATERIJALA_3293_cir

Skorašnji članci

error: Content is protected !!