Nedozvoljene polne radnje, nanošenje povreda, krađe…

SMEDEREVO, VELIKA PLANA – 12. jul 2018 – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u prethodnih nekoliko dana u više odvojenih akcija uhapsili su 69 osoba, protiv 99 podnete krivične prijave u redovnom postupku, a među njima su i Smederevci i Planjani.

Policija je u Smederevu, po nalogu nadležnog tužilaštva, podnela krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv četrnaestogodišnjaka zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvolјene polne radnje. On je, kako se sumnja, odveo oštećenu šestogodišnju devojčicu u napušteno dvorište i dodirivao je po polnom organu.

Uhapšen je i A.M. (1982) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio dva krivična dela nedozvolјene polne radnje. On se tereti da je u junu ove godine i septembru 2017. dve oštećene dodirivao po grudima, zbog čega je uz krivičnu prijavu priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Velikoj Plani.

U Smederevu je uhapšen P.Ć. (1976) pod sumnjom da je naneo tešku telesnu povredu. P.Ć. je, naime, kako se sumnja, nakon kraće svađe oko neizmirenih dugovanja, oštećenom zadao više udaraca u glavu i polomio mu nos. On je uz krivičnu prijavu priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Smederevu.

Ž.Ž. (1955) je uhapšen pod sumnjom da je počinio krivično delo teške krađe tako što je provalio u kuću oštećene i iz nje ukrao TA peć, šporet, kablove i motocikl, čime joj je naneo štetu od oko 240.000 dinara. I on je uz krivičnu prijavu priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Velikoj Plani, objavio je danas MUP.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!