Palić nije uspeo, sledeći nastup veslača na Bledu

SMEDEREVO, 11. jun 2018 – Zbog loših vremenskih prilika prošle subote, na Palićkom jezeru nije održana treća regata Kupa Srbije. Termin održavanja biće naknadno određen, ali za najbolje veslače naše zemlje i Smedereva nema predaha.

Veslači Smedereva u četvrtak, 14. juna putuju na tradicionalnu Bledsku međunarodnu regatu, na kojoj će nastupiti sa osam posada tokom dvodnevnog nadmetanja.

Prvog dana, u subotu, na regatnu stazu izaći će u juniorskom dubl skulu Lazar Ristić i Andrija Simeunović iz zemunskog Galeba. U kadetskom skifu boje Smedereva braniće Miroslav Jovanović, Vuk Marković i Dušan Popović. VK Smederevo imaće i dve posade u kadetskom dubl skulu. Prvu posadu čine Andrija Jevtić i Nikola Soldatović, a drugu Veljko Vukašinović i Todor Marković.

Drugog dana, do što boljeg plasmana pokušaće da stignu, ponovo u juniorskom dubl skulu, Lazar Ristić i Andrija Simeunović, a Smederevo će imati i dve posade u kadetskom četverac skulu. U prvoj posadi će veslati Vuk Marković, Andrija Jevtić, Nikola Soldatović i Miroslav Jovanović, a u drugoj Petar Samardžija, Dušan Popović, Veljko Vukašinović i Todor Marković.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!