Košarkaški  turnir „Ivan Nančeski – Nanča“ po drugi put

SMEDEREVO, 8. jun 2018 – Košarkaški klub Smederevo 1953 organizuje ove subote po drugi put Memorijalni turnir „Ivan Nančeski – Nanča“, posvećen nekadašnjem članu ovog kluba koji je 30. maja pretprošle godine tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći.

Na memorijalu, koji se održava u Dvorani Smederevo, učestvovaće sa ekipama dečaka rođenih 2001. godine i mlađim košarkaški klubovi Mladost iz Smederevske Palanke, Radnički iz Kragujevca, KK Despot i Smederevo 1953. Prvi meč igraju Smederevo i KK Despot, a u drugom se sastaju Palančani i Kragujevčani. Utakmica za treće mesto predviđeno je da se igra od 14 časova, a za prvo od 15 i 30.
U međuvremenu, oko 13 sati, Nančine kolege, košarkaši iz generacija 1989, 1990. i 1991. godišta, kao i igrači sa kojima je on branio boje u KK Smederevo, sastaće se u revijalnom susretu „Svi Nančini drugari – beli i plavi“.

Ivan Nančeski – Nanča je, osim za Smederevo, igrao i za Partizan, Crvenu zvezdu, Torlak, Svislajons, a bio je i član mlade makedonske reprezentacije.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!