Veslanje: Treće kolo Kupa Srbije na Paliću

SMEDEREVO, 7. jun 2018 – Veslački klub Smederevo nastupiće u subotu na regati trećeg kola Kupa Srbije, na Palićkom jezeru sa 13 posada u konkurenciji pionira i kadeta.

U kadetskom skifu Smederevci će nastupiti sa trojicom predstavnika. To su: Miroslav Jovanović, Vuk Marković i Dušan Popović. U dvojcu bez kormilara veslaće Andrija Jevtić i Nikola Soldatović. Do što boljeg plasmana u četvercu bez kormilara pokušaće da dođu Vuk Marković, Nikola Soldatović, Andrija Jevtić i Miroslav Jovanović. Kao i u skifu, VK Smederevo imaće tri posade u dubl skulu – Veljko Vukašinović – Todor Marković, Luka Vasić – Vukašin Rajić i Andrija Jevtić – Nikola Soldatović. Poslednje dve posade u konkurenciji kadeta čine dva četverac skula. Prvu posadu čine  Petar Samardžija, Dušan Popović, Veljko Vukašinović i Todor Marković, a u drugoj će veslati  Lazar Živković, Konstantin Šujić, Luka Vasić i Vukašin Rajić.

U konkurenciji pionira VK Smederevo imaće tri posade. U pionirskom dubl skulu nastupiće Dimitrije Simić i Božidar Kovačević. Kod pionirki u borbi za što bolji plasman naći će se dva četverac skula. U jednom će veslati Teodora Stevanovska, Milica Mladenović, Milka Zdjelar i Maša Vasić. Posadu drugog četverac skula čine Jelena Vukelić, Nevena Stevanović, Ana Soldatović i Milica Pejović.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!