Radničko sportske igre grada Smedereva ulaze u završnicu

SMEDEREVO, 2. jun 2018 –Na  Radničko sportskim igrama grada Smedereva ostala su još nadmetanja u muškoj i ženskoj odbojci, posle kojih će biti poznat ovogodišnji pobednik u generalnom plasmanu.

Nakon takmičenja u ribolovu, kuglanju, bič-voleju i futsalu, Osnovni sud i Policijska uprava nalaze se na deobi prvog mesta sa po 83 osvojena boda, treći je PKC sa 75 bodova, a četvrti Sindikat obrazovanja sa 60.
U sportskom ribolovu ubedljivo je trijumfovao Sindikat radnika HBIS, ispred Policijske uprave i Osnovnog suda. Četvrti je PKC, a peti Minel Enim. Pojedinačno je briljirao Milanče Virijević iz pobedničkog tima koji je upecao više od dva kilograma ribe za nešto manje od tri sata.
Takmičenje u mešovitom bič-voleju proteklo je u dominaciji Milorada Grbića i Nataše Golubović iz Gradske uprave. Njih dvoje su u finalu savladali PKC sa 2:0 u setovima. Trece ćmesto pripalo je Sindikatu obrazovanja.

Šampioni u kuglanju

Da je kuglanje sport u kojem Osnovni sud Smederevo nema premca, pokazalo je i ovogodišnje takmičenje. Ubedljive pobede ostvarile su i ženska i muška ekipa, dok su pojedinačno slavili Radmila Stošić i Živan Milošević, radnici ovog pravosudnog organa. Za sjajnim kuglašima iz pravosuđa, plasirali su se Policijska uprava i PKC u ženskoj, a Sindikat radnika HBIS i Policijska uprava u muškoj konkurenciji.

Fudbaleri Sindikata obrazovanja

Ekipa Sindikata obrazovanja je u futsalu jos jednom dokazala da je neprikosnovena i treći put uzastopno osvojila pobednički pehar. Prosvetari su u finalu deklasirali PKC, dok je u borbi za treće mesto Policijska uprava bila bolja od Sindikata radnika HBIS – Obrazovanje – PKC 8:2, Policijska uprava – Sindikat radnika HBIS 4:1.
Inače, održana je i manifestacija „Sindikalni kotlić“ u kojoj su se sindikalci, uz prigodno druženje, okušali u pripremanju riblje čorbe, gulaša i jela sa roštilja. Ovaj svojevrsni hepening nije bio takmičarskog, već revijalnog karaktera i tradicionalno se organizuje pri kraju igara.
Ono što predstoji je takmičenje u odbojci posle kojeg će biti poznat pobednik ovogodišnjih Radničko sportskih igara grada Smedereva. Za titulu će se boriti Policijska uprava i PKC, pošto Osnovni sud nije prijavio ekipu u ovoj disciplini zbog odlaska na Republičke sportske igre Sindikata pravosuđa Srbije.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!