Oklopnici idu dalje posle penal-ruleta

SMEDEREVO, 16. maj 2018 – U reprizi nedeljnog ligaškog okršaja, Smederevo je ove srede kao domaćin u finalu Kupa FSRZS igralo sa požarevačkim Mladim radnikom, i opet je bilo nerešeno, ovoga puta 1:1 u regularnom toku, ali su Smederevci bili uspešniji sa penala – iskoristili su 4, a gosti 3 šuta sa bele tačke.

Domaćin je poveo u 45. minutu, kada je, posle kornera Lepojevića i povratne Mladenovića, Stefan Stojanović u padu, sa ivice peterca, pogodio mrežu Požarevljana. Strelac vodećeg gola je u 51. minutu propustio priliku da duplira prednost Smederevaca, da bi potom Marijan Marković, sa više od 25 metara iznenadio Bogdanovića. Imali su Smederevci preko Vasića i, ponovo, Stojanovića prilike da reše pitanje pobednika u regularnom toku, ali je golman Maldog Radnika Savić za njih bio nesavladiva prepreka.

Kod izvođenja penala, u trećoj seriji Bogdanović je odbranio udarac, a u je poslednjoj Milovanović poslao loptu kraj gola, za radost domaćih, kod kojih su Lekić, Vasić,Redžić i Lepojević bili nepogrešivi.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!