Demokratska stranka Srbije obeležila Đurđevdan

SMEDEREVO, 6. maj 2018 – Gradski odbor Demokratske stranke Srbije u Smederevu obeležio je stranačku slavu – Đurđevdan, a među gostima su bili predstavnici gotovo svih odborničkih grupa iz lokalne skupštine.

“Đurđevdan proslavljamo već 26. put i zadovoljstvo je da smo uspeli da organizujemo obeležavanje stranačke slave, ali i što su nam u gostima bili predstavnici gotovo svih političkih stranaka, naši koalicioni partneri i ostali (DVERI, DJB. SPS, DS, SPO, SDS, i SNS). Danas nema političkih rasprava, jednostavno, svi smo Srbi, Smederevci i prijatelji, koji, nadam se, rade u interesu ovog grada i Srbije”, rekao je za Podunavlje.info domaćin slave Vladica Novaković i dodao da je slavu preuzeo Dragan Marašević.

Novaković je za 24. maj najavio skup „najmudrijih srpskih glava“ u Smederevu, a tema je Apel za odbranu Kosova i Metohije.

„Dolaze nam prof. dr Miloš Ković, prof. dr Milo Lompar, dr Miloš Jovanović (predsednik DSS-a), i nekoliko akademika. Tribina je najavljena za 19 časova, ali nam još uvek nije potvrđeno mesto održavanja, zavisi od vlasti gde će nam dozvoliti skup, koji će svakako biti održan u zakazano vreme, unutra ili napolju“, kažu u DSS-u.

Đurđevdan proslavlja i Demokratska stranka, u Smederevu ove godine bez gostiju.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!