Site icon podunavlje.info

U sudaru dve „vektre“ poginuo mladić iz Selevca

SMEDEREVO, 21. april 2018 – Noćas, u 3 i 55, u Mihajlovcu, u sudaru dve „opel vektre“ poginuo je Marko M. (25) iz Selevca, vozač jednog od automobila, a troje putnika iz ovog vozila su povređeni, saznaje Podunavlje.info.

Čeoni sudar izazvao je N. B. (25) iz Dobrog Dola, koji je, iz za sada još neutvrđenih razloga, prešao u suprotnu kolovoznu traku. Nesrećni mladić, koji je upravljao „vektrom“ na koju je naleteo automobil u kome je vozač N.B. bio sam, preminuo je od posledica udara na licu mesta, a njegova trojica saputnika, muškarci od 20, 29 i 36 godina, svi iz Selevca, pretrpeli su teške povrede. Najstariji od njih, zbog težine povreda prebačen je u Beograd u Urgentni centar, a ostala dvojica su zadržani u smederevskoj bolnici, kao i vozač druge „vektre“ koji je izazvao sudar.

Na lice mesta je odmah izašao tužilac i naložio da se od svih uzme krv na analizu, kao i da se podnese krivična prijava protiv N.B. koji je prouzrokovao udes, zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Foto. Ilustracija, MUP Srbije

Exit mobile version