Četiri medalje takmičara Čelika

FRUŠKA GORA, SMEDEREVO, 7. april 2018 – Danas je održano treće kolo PSK-3 takmičenja u kombinaciji za ligu Srbije u orijentiringu. Trka na srednjoj distanci, organizovana je na terenu Fruške Gore u oblasti Ciganski logor. Bilo je to po šesti put da se održava takmičenje pod nazivom Memorijal Saše Palinkaš, u pomen rano preminulom takmičaru Orijentiring kluba Neštin.

Staza na srednjoj distanci bila je duga od 1,9 km za najmlađe do 6,4 km za elitne kategorije, sa 9 do 20 kontrolnih tačaka. PSK Čelik učestvovao je sa 11 takmičara i osvojio 4 medalje. Najvrednija je ona Nemanje Vasiljević u kategoriji M14, koji je u svojoj trećoj samostalnoj trci, već stigao do postolja, do srebrne medalje.

Medaljama su se okitili i bronzanim Sofija Nikolić u Ž12 i Milan Mijailović u M21 B, dok je Branko Grujić u M65 bio pobednik. PSK

Čelik nastavlja svoj povratak među najuspešnije klubove u orijentiring sportu, a već sledeće nedelje je Memorijal čika Duška Jovanovića u reonu Bele Reke nedaleko od Despotovca.

Fotografije su iz lične arhive članova kluba.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!