Oklopnici ponovo na čelu tabele

LAJKOVAC/SMEDEREVO, 1. april 2018 – Smederevci su ostvarili prvu pobedu pod vođstvom novog trenera Ljubiše Stamenkovića Piskavca; u Lajkovcu je savladan domaći Železničar sa 2:0. Sa ova tri boda su ponovo preuzeli lidersku poziciju na tabeli Srpske lige Zapad, ispred Zlatibora koji je igrao 1:1 kod kuće sa FAP-om. Smederevo i Zlatibor imaju isti broj bodova, po 43, ali Smederevci imaju za jedan bolju gol razliku.

Inače, Smederevo se u Lajkovcu prikazalo u znatno boljem izdanju nego u prethodnim mečevima ovog proleća, a i trener Stamenković je izvršio i nekoliko rokada u timu.

Jeste da Stevanović na početku susreta nije iskoristio penal, ali je taj promašaj ispravljen nakon pola časa kada se u strelce upisao Gordić. Posle nekoliko propuštenih prilika, pobedu i povratak na prvo mesto osigurao Stefan Stojanović pogotkom u 86. minutu.

Već u sredu, od 15 i 30, u vanrednom četvrtom kolu prolećnog dela, Smederevci će ugostiti Polet iz Ljubića.

Proleter Mihajlovac nije bio sreće Smedereva – da profitira promenom trenera. U Valjevu su u subotu fudbaleri Proletera izgubili od domaćeg tima Budućnost Krušik sa 2:0. Mihjalovčanima u sredu gostuje Sloga iz Požege, još jedan aspirant na visok plasman.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!