Trovanje u Poljoprivrednoj stručnoj službi u Kolarima

SMEDEREVO, 24. mart 2018 – Vest  danas objavljena na Pinku, da se šest radnika Poljoprivredne stručne službe u Kolarima otrovalo samo je delimično tačna; trovanja jeste bilo, ali među otrovanima je jedan radnik PSSS i dvojica poljoprivrednika iz Lugavčine, klijenata službe, saznaje Podunavlje.info od jednog od zaposlenih u PSSS.

Do trovanja, po svemu sudeći – nečim što je bilo u kafi, došlo je juče u prostorijama PSSS u Kolarima. Od šestoro koji su zatražili pomoć i pregledani u smederevskoj bolnici, troje je zadržano, da bi potom bili poslati u Beograd, na VMA, a troje je pušteno kući. Otrovani su se, po rečima dr Nenada Đorđevića, direktora Bolnice, žalili na mučninu i povraćanje

– Ljudi su došli, doneli seme na analizu, posluženi kafom, onda su se požalili na nekakav čudan miris. Naš kolega je probao kafu i on je taj treći otrovani. Istraga će pokazati šta je u stvari – kaže naš izvor iz PSSS.

O slučaju su obavešteni i policija i tužilaštvo koji sada treba da utvrde kako je došlo do trovanja. Više tužilaštvo u Smederevu je naložilo analizu sumnjive kafe, a rezultati bi trebalo da pokažu da li je reč o namernom trovanju.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!