Site icon podunavlje.info

3:2 puta dva, jednom poraz, drugom pobeda

ZLATIBOR/MIHAJLOVAC, 11. mart 2018 – Na startu prolećnog dela sezone, u derbiju kola između domaćeg Zlatibora i Smedereva slavili su domaći sa 3:2 (1:0).

Domaćin je poveo golom sa bele tačke, penal je uspešno realizovao Vladimir Ćirović, bivši prvotimac Mihajlovca. Isti igrač je u 54. minutu duplirao prednost Zlatiboraca, da bi potom sudija Ivković iz Lajkovca u 65. minutu dosudio penal i za Smederevce. Stevanović je bio siguran izvođač.

Zbog povrede Arsenijevića, Smederevci su od 75. minuta igrali sa desetoricom, jer su pre toga bile izvršene sve tri izmene. Vujić je u istom minutu uspeo da poveća vođstvo Zlatibora, a minut kasnije Redžić je ublažio poraz.

U susretu Proletera Mihajlovac i Mokre gore domaćin je posle preokreta osvojio sva tri boda. Gosti iz Zubinog potoka su u prvom poluvremenu bili bolji i pogocima Petrovića u 34. i Hota u 44. minutu zasluženo stekli prednost. Preokret se desio početkom drugog poluvremena kada je domaćin za samo deset minuta postigao tri gola i došao do vredne pobede. Već u 47. minutu, nakon centaršuta Živanovića i povratne lopte Komazeca, iz neposredne blizine Janković je smanjio vođstvo gostiju. Još jednom je Živanović pronašao Komazeca a ovaj asistirao Cvetkoviću za izjednačenje, da bi u narednom 55. minutu Cigulajkić pronašao Milosavljevića za veliko slavlje domaćina.

Exit mobile version