Saopštenje za javnost odborničke grupe Dosta je bilo

SMEDEREVO, 21. februar 2018 – Povodom aktuelnih političkih dešavanja u Smederevu, te zbog mogućih pogrešnih interpretacija i tumačenja delovanja odborničke grupe DJB u Skupštini grada, danas se ova odbornička grupa oglasila saopštenjem, koje prenosimo u celini:

„Odbornička grupa Dosta je bilo se od prve sednice ovog saziva Skupštine ponaša kao najžustrija opozicija vlasti SNS-a i njihovih koalicionih partnera (SPO, SPS, PUPS, SDPS) u Smederevu i nikada i ni u kakvim okolnostima niti oblicima nije sarađivala sa vlašću na bilo kom nivou. Niti sada, niti je neko od naših odbornika to u prošlosti činio.

Odbornici DJB svoj posao shvataju vrlo ozbiljno, što se pokazalo na svakom dosadašnjem zasedanju Skupštine, jer su ih građani izabrali da ih predstavljaju i zastupaju njihove interese, uostalom za to i dobijaju novac od građana.

Odbornici nisu davali kvorum aktuelnoj gradonačelnici, već su jedini insistirali na odgovoru na pitanje šta se dešava sa vladajućom većinom i da se građanima kaže postoji li vlast u Smederevu i ko je čini, ili ne postoji. Mi ne igramo prljave političke igrice, već politiku shvatamo kao delatnost od opšteg interesa za građane, koja se vodi u institucijama kao što je Skupština, javno, a ne kao sklop mutnih radnji, dogovora i ugradnje iza zatvorenih vrata. Ne trgujemo ni sa jednom stranom, ne sklapamo dilove i držimo se svojih principa do kraja.

Izgleda, nekima nije jasno da im vreme prolazi i misle da je normalno praviti cirkus od parlamenta i politike, ukaljati do kraja sve, a onda pokušati nekakvu odgovornost i prljav veš nabaciti najjačoj i iskrenoj opozicionoj grupi – DJB. Neće proći“, navodi se u saopštenju ​GO Dosta je bilo ​- Smederevo.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!