Prva pobeda i pojačanja u poslednji čas

SMEDEREVO/VELIKA PLANA, 17. februar 2018 – Posle poraza u Petrovcu od Sloge, Sopota u Beogradu i Tabana u Jagodini, fudbaleri Smedereva su ostvarili prvu pobedu u pripremnom periodu; u Velikoj Plani su, pogocima Gordića u prvom i Stefana Stojanovića u dugom poluvremenu, savladali domaću Moravu sa 2:0.

Od svih novajlija do sada je najviše pokazao centarfor Stefan Stojanović Šilja, koji se na sva četiri meča upisao u listu strelaca.

Narednu kontrolnu utakmicu Smederevci imaju u sredu, a rival će im biti Radnički u Svilajncu.

Jovan Beč i Nikola Lekić

Kada se činilo da je prelazni rok za oklopnike okončan, posle dolaska Lapojevića, Milutinovića, Živanovića, Stefana Stojanovića i povratkom Arsenijevića, stigla su dva nova pojačanja. Poslednjeg dana prelaznog roka Smederevci su angažovali još dvojicu igrača. Iz Bežanije je stigao Nikola Lekić, 27, godina, polušpic, kome je ovo drugi boravak u gradu na Dunavu. Pre nekoliko sezona, dok je Smederevo još bilo u Super ligi, Lekić je igrao ovde.

Zajedno sa njim došao je i osamnaestogodišnji Marko Rajković, dosadašnji vezista Radničkog iz Svilajnca, inače ponikao u vranovskom  Proleteru.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!