Požaru prethodilo dvostruko ubistvo i samoubistvo

SMEDEREVO, 14. februar 2018 – U Više tužilaštvo u Smederevu stigli su danas obdukcioni nalazi tri tela iz prošlonedeljnog požara u porodičnoj kući u Gogoljevoj ulici. Mlađa ženska osoba je stradala od dva uboda nožem, od kojih je bio smrtonosan onaj u vrat. Obdukcija je potvrdila i da je bila u drugom stanju. Starija ženska osoba je pretrpela jedan ubod nožem, u predelu ramena, ali joj je, s obzirom na dužinu sečiva noža od oko 30 santimetara, tim ubodom naneta smrtonosna rana jer joj je bilo probijeno i plućno krilo. Muškarac je stradao od jednog uboda u predelu stomaka, kojim je presečena stomačna aorta, a ubod odgovara samoubilačkom. Sve troje su iskrvarili do smrti.

Tužilaštvo još uvek sve tri osobe zvanično vodi kao NN lica jer nisu stigli rezultati DNK analize. Podsetimo, požar u kome su prošle srede izgorela tela Milene (58) i njene trudne ćerke Aleksandre Vasić (30), sudeći po iskazima i saznanjima do kojih je došla istraga, bio je deo jezivog plana Dalibora Simijonovića (33), koji je i sam izgoreo nakon što je ubio, sebi nanoneo kasnije smrtnosnosnu i potom podmetnuo vatru.

Inače, Podunavlje.info je dobilo potvrdu da je Dalibor već osuđivan i to za pokušaj ubistva bivše tašte, zbog čega je bio u zatvoru, ali je izašao nakon amnestije.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!