Proglašeni najbolji sportisti Smedereva u 2017. godini

SMEDEREVO, 26. januar 2018 – Najbolja sportistkinja Smedereva je Jasmina Milovanović, članica Streljačke družine Smederevo, a najbolji sportista Aleksandar Menković iz Kik boks kluba SD Kombat.

Na tradicionalnoj svečanosti u organizaciji Saveza sportova Smederevo, pored njih dvoje, priznanja za rezultate u prošloj godini dobili su i Streljačka družina Smederevo, za nabolji kolektiv, kao i Rukometni klub Smederevo, za sportski podvig godine. Najbolji mladi sportista je Petar Adamović iz Streljačke družine Smederevo.

Za trenera godine proglašen je Dejan Pavić, a nagrada za životno delo pripala je Draganu Radosavljeviću iz Bodi bilding kluba Železničar.

Priznanja za uspešne rezultate dobili su i najbolji sportisti osoba sa invaliditetom: Jelena Pantović iz Streljačke družine R-50, Marijana Ristić iz Sportskog udruženja gluvih i nagluvih Despoti, Anja Prvulović iz Stonoteniskog kluba invalida Smedereva, Gavrilo Milenković iz Streljačko-streličarskog kluba OSI Đurađ Branković i Zoran Petrović iz Društva za sport i rekreaciju.

Skorašnji članci