Fudbaleri Smedereva počeli pripreme

SMEDEREVO, 22. januar 2018 – Posle dvomesečne pauze aktivirao se i pogon lidera na tabeli Srpske lige Zapad. U pres sali Dvorane Smederevo prisutne novajlije, starosedeoce i nekoliko omladinaca pozdravili su i poželeli im uspeh Jovan Beč, sportski direktor kluba, Saša Branežac, član Upravnog odbora, i trener Milorad Zečević.

„Mimo svih očekivanja, jesenji deo sezone smo okončali kao iz bajke. Bilo je naporno, ali smo uspeli u nekim momentima da prevaziđemo i sopstvene mogućnosti. Sada je pred nama samo jedan cilj, a to je, uz dobar rad i pripreme, uspešno proleće i osvajanje prvog mesta. Dugo sam bio profesionalac i znam da se od slave ne živi. Postavljenim zadacima moramo maksimalno ozbiljno prići kako bismo ostvarili ono što se od nas očekuje“, rekao je trener Milorad Zečević.

Nakon kratke video prezentacije golova iz jesenjeg dela sezone, fudbaleri su zadužili opremu, a potom se uputili ka Tvrđavi.

Osim opravdano odsutnog Dalibora Ivkovića, prvi trening su odradili: golmani – Slaviša Bogdanović, Aleksa Ćirić, Aleksa Branković i Danijel Dobrić, kao i fudbaleri – Svetozar Redžić, Ivan Milosavljević, Nikola Milutinović, Nenad Stanić, Nemanja Mladenović, Stefan Marjanović, Goran Lepojević, Filip Milović, Marko Živanović, Nemanja Stojanović, Vladica Vasić, Stefan Stevanović, Petar Stamatović, Nemanja Stanojević, Luka Lukić, Miloš Deljanin, Miloš Gordić, Stefan Stojanović, Vojkan Sarajlin, kao i povratnik iz kragujevačke Šumadije Stefan Arsenijević, koji je peto ovosezonsko pojačanje.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!