Proleter od sada Mihajlovac – ali igra u Vranovu!

MIHAJLOVAC/VRANOVO, 18. januar 2018 – Fudbalski klub Proleter, do sada poznat kao Proleter Vranovo, u prolećnu sezonu ulazi sa novim imenom; sada je Proleter Mihajlovac. Ovo još ne znači da će biti domaćin u Mihajlovcu, i dalje će igrati na stadionu u Vranovu.

Prema rečima doskorašnjeg predsednika i generalnog sponzora Milana Lukića, do promene imena je došlo zato što je 70 posto sponzora koji su iz Mihajlovca.

„Hteo bih javno da pohvalim v.d. predsednika Dragoljuba Mihajlovića i sportskog direktora Slobodana Lukića što su obezbedili sponzore iz Mihajlovca, kako bi u nastavku sezone mogli da se takmičimo sa svim mlađim selekcijama. Ono što nije dobro je činjenica da je klub pod suspenzijom zbog neplaćenih troškova službenih lica i prevoza. Dok Grad Smederevo ne uplati obećanih 250.000 dinara nećemo moći da obavimo registraciju osmorice kvalitetnih pojačanja. Nadam se da će gradonačelnica ispuniti dato obećanje, kako bi nam skinuli blokadu i omogućili normalno funkcionisanje na srpskoligaškom Zapadu“, kaže Milan Lukić.

Proleter je, podsetimo, jesenji deo prvenstva Srpske lige Zapad završio na sedmom mestu, sa 27 bodova. U prvom kolu nastavka trebalo bi kao domaćin da dočeka ekipu Mokre gore, kako sada stvari stoje, sa novim imenom ali na starom mestu – u Vranovu.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!