Uvođenje u vojnu evidenciju momaka 2000. godište

KOVIN, 18. januar 2017 – Ministarstvo odbrane Republike Srbije poziva muškarce rođene 2000. godine i starijih godišta, koji nisu uvedeni u vojnu evidenciju, da se jave Centru Ministarstva odbrane (CMO) za lokalnu samoupravu Pančevo, Ulica JNA br. 5, opština Kovin, radi uvođenja u vojnu evidenciju.

Uvođenje u vojnu evidenciju po opštem pozivu je četvrtkom, počev od 18. januara pa do 28. februara 2018. godine, u vremenu od 9 do 15 časova, a nakon toga po pojedinačnom pozivu tokom cele godine.

Regrut koji se uvodi u vojnu evidenciju treba da ponese ličnu kartu na uvid. Ukoliko je ne poseduje, na uvid treba poneti drugu javnu ispravu iz koje se može utvrditi identitet, a u inostranstvu važeću putnu ispravu. Regruti koji borave u inostranstvu dužni su da se, radi uvođenja u vojnu evidenciju, jave nadležnom diplomatsko-konzularnom predstavništvu Republike Srbije.

Detaljnije informacije o uvođenju u vojnu evidenciju potražite na sajtu Ministarstva odbrane, gde možete preuzeti i upitnik za uvođenje regruta u vojnu evidenciju (Obrazac Vob-O) i Prijavu podataka o regrutu – vojnom obvezniku (Obrazac Prijava) na www.mod.gov.rs/cir/10525/uvodjenjewww.mod.gov.rs/lat/10525/uvodjenje, ili www.mod.gov.rs/eng/10525/uvodjenje

Skorašnji članci

error: Content is protected !!