Izbor sportista godine u Smederevu 25. januara

SMEDEREVO, 8. januar 2018 – Izborna skupština Saveza sportova Smederevo, na kojoj će biti proglašeni i najbolji sportisti i ekipe u minuloj godini, biće održana 25. januara, .

Upravni odbor Saveza sportova Smederevo, podsećamo, na prošlogodišnjem izboru plakete za najbolje sportiste uručio je Jasmini Milovanović i Nikoli Stošiću.

Jasmina je ovo priznanje zaslužila kao vicešampionka Srbije malokalibarskim pištoljem, olimpijska disciplina 30+30, bila je druga ekipno pištoljem na prvenstvu Srbije i treća sa ekipom na finalu Kupa Srbije.

Nikola je do najboljeg sportiste u 2016. stigao kao evropski prvak iz Maribora, srebrni na Svetskom kupu u Budimpešti i državni prvak u lou kiku.

Tom prilikom su, pored nagrada najboljim klubovima i pojedincima u svim kategorijama, dodeljene i plakete najboljim sportistima sa invaliditetom.  U 2016. najbolji su bili: Marija Ristić (Sportsko udruženje gluvih i nagluvih), Zoran Petković (Streljačka družina R-50), Ilija Jakovljević (DSRI), Dejan Oklobdžija (STIKS) i Borko Panić (Streljačko streličarski klub OSI „Despot Đurađ“).

Skorašnji članci

error: Content is protected !!