Uručena priznanja najboljim odbojkašicama Smedereva

Mina Milivojević i Jovana Tomić

SMEDEREVO, 5. januar 2018 – Povodom uspešnog okončanja prvog dela sezone, u Dvorani Smederevo je održana svečanost na kojoj su proglašene najbolje odbojkašice ŽOK Smederevo.

Pehare i diplome namenjene najboljim primile su Mina Milivojević, u kategoriji pionirki, Jovana Tomić, koja je svoj potencijal potvrdila i u prvom timu najbolja je kadetkinja, a epitet najbolje među seniorima ponela je Isidora Stanojević.

Rezultati smederevskih odbojkašica su mnogo bolji nego ranijih godina, kazao je predsednik kluba Dragan Lovre.

„Da nije bilo nekoliko povreda, pre svih Une Đorđević i Bojane Bučevac, koja će morati i na operaciju, rezultati bi sigurno bili još i bolji. I dalje imamo šansu da se domognemo drugog mesta, koje vodi u baraž, mada nam raspored ne ide na ruku. Zbog toga ćemo, u dogovoru sa stručnim štabom, šansu pružiti mlađim odbojkašicama iz naših redova, kako bi stekle potrebno iskustvo“, rekao je Dragan Lovre.

O onome što ih očekuje u nastavku sezone, koja počinje 20. januara, govorio je Siniša Živak, trener smederevskih odbojkašica, naglasivši da će ona poslužiti za uigravanje tima kako bi se u sledeće prvenstvo moglo ući sa znatno većim ambicijama.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!