Site icon podunavlje.info

Od nestalog mladića ni traga ni glasa šesti dan

SMEDEREVO, 20. decembar 2017 – Lazar Maksimović (26) poslednji put je viđen na parkingu hotela „Hamburg“, gde je prošlog petka firma sa kojom njegovo preduzeće radi organizovala proslavu. Nakon što je u ponedeljak prijavljen njegov nestanak, počela je potraga, ali ni tri dana kasnije nema rezultata.

Lazar je iz „Hamburga“ izašao zajedno sa kolegama, pošto je bio popio, oni su mu ponudili da ga povezu kući, ali je on to odbio. Po onome što su ispričali policiji, nije prihvatio ni da mu pozovu taksi, pa su krenuli. Šta je dalje bilo – za sada je misterija. Kada se u ponedeljak nije pojavio na poslu, to je već bio znak za brigu. Kolege su u međuvremenu pozvale njegovu porodicu u Negotinu, zajedno su otišli do stana u centru Smedereva u kome je živeo, a kada se nije odazivao provalili su vrata. Stan je bio prazan, a ništa nije ukazivalo da je on ili neko drugi tu bio preko vikenda.

Na društvenim mrežama su u ponedeljak Lazareve prijatelji i rodbina objavili njegove fotografije, u nadi da ga je neko video. Objavljen je i broj telefona policije u Smederevu – 026/633-444 ili 192, na koji može da se pomogne potrazi za Lazarom.

Exit mobile version