Tvrđava u novom spotu Slađane Milošević (VIDEO)

SMEDEREVO, 16. decembar 2017 – Smederevska tvrđava je zgodna autentična scenografija filmskim i televizijskim ostvarenjima sa istorijskom tematikom, a svako malo posluži i kao dekor za neki muzički klip. Poslednji u nizu je za pesmu „Na Badnju večer“ Slađane Milošević i grupe Whiteheads, koju predvodi Davor Tolja, član nekadašnjeg poznatog riječkog dua „Denis&Denis“ sa Marinom Perazić.

Gajdaš koji svira popularnu temu, obaveznu prazničnu muzičku podlogu „Auld Lang Syne“, ako to nekog zanima, nije Škot, zove se Hayden Chisholm i sa Novog Zelanda je, a muzičku karijeru je izgradio kao saksofonista. Pored njega, za one koji nemaju strpljenja da gledaju do kraja, u numeri „Na Badnju večer“ sviraju i pevaju: Davor Tolja, klavijature, Damir Komnenović, vokal, prateći vokal Joško Serdarević, bubnjevi Boris Grgić, bas gitara Ivan K. Komnenović, ritam i solo gitara.

Osim Smedereva spot je sniman i u Beogradu, Rijeci i na Krku. Slađana Milošević potpisuje i scenario i režiju za video oživljavanje pesme za koju je muziku napisao Davor Tolja, a tekst Alida Šarar.

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!