Među uhapšenima nekoliko Smederevaca i jedan Planjanin

BEOGRAD, 6. decembar 2017 – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u prethodnih nekoliko dana uhapsili su 97 osoba koje se sumnjiče da su izvršili krivična dela teške krađe i razbojništva, među njima su i nekolicina iz Smedereva i jedan iz Velike Plane.

Uhapšen je N.S. (1999) i još tri maloletnika, za koje se sumnja da su u saizvršilaštvu počinili 26 krivičnih dela teška krađa kojima su oštećenima naneli štetu od oko 1,6 miliona dinara. Policija je kod njih pronašla dva kompjutera, parfem i pet boca alkoholnih pića koji potiču iz krivičnih dela, a oni  su uz krivičnu prijavu privedeni Višem javnom tužilaštvu u Smederevu.

Slobode je lišen i  Š.S. (1980), koji se tereti da je u naselju Mali Krivak više puta udario u glavu oštećenog i ukrao mu tašnu i 12.000 dinara. I on je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužilaštvu.

D.R. (1983) je uhapšen zbog teške krađe. On je, kako se sumnja, prišao ženi i iz ruku joj oteo novčanik sa ličnim dokumentima i mobilni telefon, zbog čega je uz krivičnu prijavu priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Smederevu.

Zbog tri krivična dela teške krađe i krivičnog dela izazivanja opšte opasnosti uhapšen je S.D. (1980), koji je provalio u jedan diskont pića u Velikoj Plani i iz njega ukrao više boca raznog alkoholnog pića, a zatim namerno izazvao požar u  objektu, čime je naneo štetu od oko 30.000 dinara. S.D. se sumnjiči i da je provalio u jednu trafiku u Velikoj Plani iz koje je ukrao razna pića. On će uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom  tužilaštvu u Velikoj Plani.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!