Proleter Vranovo postaje Proleter Mihajlovac?

VRANOVO, 2. decembar 2017 – Nakon poslednjeg kola jesenjeg dela sezone, predsednik Skupštine Proletera iz Vranova i generalni sponzor Milan Lukić podneo je neopozivu ostavku. Debitant na srpskoligaškom zapadu sa 27 bodova će dočekati proleće na sedmom mestu tabele, ali verovatno i sa novim imenom.

„Da podnesem ostavku odlučio sam se zbog velike nepravde pri dodeli sredstava iz gradskog budžeta. Pošto više nisam u mogućnosti da sve lično finansiram, odlučio sam se na ovaj korak. Prema odluci Skupštine kluba, novi v.d. predsednik biće Dragoljub Mihajlović, koji me je zamolio da budem jedan od sponzora. On je pronašao više sponzora iz Mihajlovca i oni su izrali spremnost da finansiraju sve selekcije i prvi tim, pa će se zbog toga imenu ’Proleter’ dodati i ’Mihajlovac, tako da će klub u drugom delu sezone nositi ime ’Proleter Mihajlovac’. Ovu odluku najkasnije za 10 dana verifikovaće i Skupština kluba“, rekao je Milan Lukić, sada već bivši predsednik Skupštine Proletera.

Prema nezvaničnim saznanjima, sa ovim se ne slaže Mesna zajednica Vranovo, koja je i osnivač kluba. Njihova zvanična reakcija očekuje se narednih dana.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!