Lukić strelac i u Kupu (Smederevo – Hajduk Veljko 11:0)

SMEDEREVO, 29. novembar 2017 – U utakmici drugog kola Kupa GFS Smederevo, koja je odigrana danas u Ralji, prema očekivanju, Smederevo je lagano prošlo dalje pobedivši tim Hajduk Veljka sa 11:0, već do poluvremena bilo je 7:0.

Oklopnici su, bez previše napora, u kombinovanom sastavu, ubedljivo pobedili skromnu ekipu iz Dobrog Dola. Već u drugom minutu mrežu gostiju u ovom susretu načeo je Nikoličić, Pavlovićev pena odbranio je Gitarić, a na asistenciju Gordića i mladi Luka Lukić se upisao u strelce. Šesnaestogodišnji Lukić već je davao golove u prvenstvu, a evo sada je počeo i u Kupu. Ipak, drugi Luka – Pavlović – bio je prvi igrač meča. Naime, do odlaska na odmor, u listu strelca upisali su se i Gordić, Mladenović, Milovanović, ali i dva puta Luka Pavlović. U nastavku susreta Pavlović je postigao još tri gola, ukupno pet. Još jedan pogodak u drugom poluvremenu, da rezultat ne bude okrugao, na 10, dodao je Deljanin.

Ostali susreti ovog kola Kupa igraju se u nedelju, od 13 sati, a najzanimljiviji duel biće takoše igran u Ralji, gde se sastaju domaći Borac 1932 i Proleter iz Vranova.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!