Zbog radova bez struje

SMEDEREVSKA PALANKA/SMEDEREVO/VELIKA PLANA, 28. novembar 2017 – U sredu, 29. novembra, od 11 do 14 sati, zbog neophodnih radova na dalekovodu, bez napajanja električnom energijom, uz moguća povremena isključenja kao i moguće ranije uključenje, biće potrošači u selima: Azanja, Kusadak, Selevac, Bačinac, Lunjevac, Vlaški Do, Dobri Do, Golobok i Grčac.
Istog dana ali od 12 do 13 časova, takođe uz moguće ranije uključenje, zbog radova na zaštiti dalekovoda, bez struje će ostati potrošači koji se napajaju iz trafostanice „Cerovac“ u selima: Cerovac, Mramorac, Bašin, Baničina, Stojačak (do centra sela), Pridvorice (od centra prema Cerovcu), Ratari i Kusadak do Loparica.

Ove srede, opet zbog radova na mreži, bez struje od 7 i 30 do 15 časova biće potrošači u centru Kolara i deo sela prema vašarištu. U istom periodu bez struje biće i korisnici od obilaznice na Kolarskom putu prema Kolarima.
Na kraju, i u planjanskoj opštini, zbog radova na dalekovodu za Porodin u vremenu od 10 do 13 i 30 doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Porodin.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!