Mladost nastavila sa pobedama, Plana izgubila

SMEDEREVSKA PALANKA, 26. novembar 2017 – Košarkaši Mladosti, predvođeni s klupe Zoranom Todorovićem, zabeležili su novu pobedu.

U utakmici devetog kola prvenstva Druge lige Srbije na terenu u hali OŠ „Vuk Karadžić“ pobeđena je Kolubara iz Lazarevca sa 80:55 (17:8, 20:15, 15:21, 28:11).

Najefikasniji u timu Mladosti bio je Tapušković sa 21 poenom, Stanisavljević je imao 13, Kojić 12, Šparović 10 i Cvetković 9 poena. Među Lazarevčanima najviše poena su imali Vuletić – 21, Simić i Sinđelić po 12.

Sa 7 pobeda i 2 poraza Mladost je na drugom mesto na tabeli, iza Slobode iz Užica koja ima pobedu više.

Košarkaše Mladosti već u sredu 29. novembra očekuje meč u Kupu Radivoja Koraća, sastaju se sa Zlatiborom iz Čajetine, utakmica se igra u hali OŠ „Vuk Karadžić“ sa početkom u 19 časova.

Košarkaši Plane su na gostovanju u Novom pazaru izgubili od istoimene ekipe iz grada domaćina. Pazarci su slavili sa 84:75. Presudna je bila druga četvrtina, u kojoj su domaći košarkaši, napravili, ispostavilo se, nedostižnu razliku. U trećoj su je samo popravili, a Planjani su u poslednjem periodu samo popravili utisak, dobivši ga sa 6 razlike.

Plana je sada na osmom mestu na tabeli, a u sledećem kolu, 2. decembra, ponovo gostuje, i to protiv vodeće Slobode u Užicu.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!