Kobni povratak sa slavlja

SMEDEREVSKA PALANKA, 18. novembar 2017 – U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 3 i 20 ujutru život su izgubila dvojica dečaka od šesnaest godina,  P.O. i M.Š. obojica iz Smederevske Palanke. Oni su se u trenutku nesreće nalazili na zadnjem sedištu automobila „Tojota jaris“ kojim je upravljao M. Đ.(22) , koji je zadobio prelom ključne kosti, u teškom je stanju i nalazi se  u palanačkoj bolnici. Njegov brat F.Đ, takođe šesnaestogodišnjak, koji je bio na mestu suvozača, inače drug dvojice nastradalih mladića, nakon pregleda sa lakšim povredama tokom prepodneva pušten je na kućno lečenje.

Ulica Kralja Petra I, mesto nesreće

Kola, koja su ubrzo odvezena sa mesta nesreće, jezivo izgledaju, na njima su još uvek vidljivi tragovi krvi na zadnjem desnom delu koji je, od udara u banderu ušao dobrih pola metra unutar karoserije.

Nezvanično saznajemo da su momci bili na slavlju kod drugara M.J. Dogovor je bio da, pošto je noć odmakla, prespavaju kod M.Š. Predomislili su se i pošli u grad, a onda i od toga odustali, pa su krenuli ka naselju Kolonija, putem na kome se dogodio kobni udes za dvojicu mladića. U pitanju su srednjoškolci, jedan od poginulih je išao u tehničku školu, drugi u gimanziju.

Očekuju se, kažu u istrazi, rezultati nalaza krvi preživelih učesnika i tehničkog pregleda vozila, koji bi trebalo da makar malo pomognu u objašnjenju ove jezive nesreće

Skorašnji članci

error: Content is protected !!