Policajci ga odgovorili od skoka s mosta

SMEDEREVO – Bila je nedelja, peti dan novembra, negde oko podneva, kada je policija dobila dojavu, od onih koji su kolima prelazili most između Smedereva i Kovina, da je stariji muškarac prekoračio preko ograde i da tu stoji, činilo se, spreman da se baci u Dunav.

Dojava se ispostavila tačnom, kada je ubrzo patrola stigla zatekla je šezdesetčetvorogodišnjeg muškarca iz Smedereva s one strane ograde, kako im je odmah sam rekao, baš s tom namerom koju su vozači u prolazu naslutili. Usledio je razgovor, odgovaranje od kobnog nauma, tokom koga su policajci saznali i razlog koji je ovog, i to su od njega čuli – invalidskog penzionera, naterao na ovakav čin. Naime, po rečima nesrećnog čoveka, on je pre nekoliko godina prodao stan u centru Smedereva, kako se iz priče dalo naslutiti, po nagovoru prijateljice. Zbog nje ili ne tek sada je, kako im je objasnio, osim bez stana, ostao i bez novca – i bez pomenute prijateljice.

Policajci su  uspeli da ga odgovore i ubede da se vrati, pređe s ove strane ograde. Kako pravila u ovakvim slučajevima nalažu, pozvali su hitnu pomoć, koja ga je odvezla. Tako se ova priča, makar u tom delu, srećno završila i našla u rubrici „Društvo“, a ne, daleko bilo, u „Crnoj hronici“. Možda je i prijateljica, ili „prijateljica“, pročita…

Skorašnji članci

error: Content is protected !!