Produženo radno vreme zbog naplate poreza

SMEDEREVO, 2. novembar 2017 – Da bi poreski obveznici mogli blagovremeno da izmire poreske obaveze, Odsek za lokalnu poresku administraciju primaće stranke na šalteru broj 8 u uslužnom centru Gradske uprave Smederevo svakog radnog dana od 10. do 16. novembra u produženom radnom vremenu od 7 i 30 do 18 časova, kao i u subotu, 11. novembra od 7 i 30 do 15 časova, saopšteno je danas.

Odeljenje za finansije i lokalnu poresku administraciju podseća poreske obveznike – fizička lica, preduzetnike i pravna lica, da rok za redovnu uplatu obaveze za četvrti kvartal godišnjeg poreza na imovinu za 2017. godinu ističe 14. novembra.

Redovnim i blagovremenim izmirivanjem poreza obveznici izbegavaju obračun i naplatu zakonom propisane kamate zbog kašnjenja u plaćanju kao i zakonom propisanu novčanu kaznu zbog nablagovremenog plaćanja poreza, navodi se u informaciji objavljenoj na gradskom sajtu.

Za sve potrebne informacije obveznici se mogu obratiti Odseku za lokalnu poresku administraciju u šalter sali na prvom spratu zgrade Gradske uprave Smederevo (kancelarija broj 79) kao i na šalteru broj 8 u uslužnom centru Gradske uprave Smederevo gde se vrši prijem stranaka svakoga radnog dana u vremenu od 7 i 30 do 15 i 30.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!