Veći deo Smedereva ove subote bez vode

SMEDEREVO, 20. oktobar 2017 – JKP „Vodovod“ obavestio je korisnike da će u subotu, 21. oktobra, zbog remonta trafo-stanice u Šalinačkoj ulici, od 8 do 16 časova bez vode biti korisnici u prvoj i drugoj visinskoj zoni.

Poremećaj u prvoj visinskoj zoni očekuje se u prepodnevnim časovima najpre padom pritiska, pa potpunim nedostatkom vode. U prvoj visinskoj zoni je područje koje se snabdeva iz rezervoara na Karađorđevom brdu, a čine ga niži delovi grada, područja mesnih zajednica Karađorđev dud, Slavija, Donji grad, Ladna voda, Plavinac i 25. maj, područje Stare železare, industrijska zona.

Poremećaj se očekuje i u drugoj visinskoj zoni u popodnevnim časovima, takođe kao pad pritiska i kratkotrajan period nestanka vode. Druga visinska zona je područje koje se vodom snabdeva iz rezervoara na Carini, a čine ga viši delovi grada, područja mesnih zajednica Leštar, Zlatno brdo, Carina, Sveti Sava, Papazovac i 4. juli, područja Kolarskog puta i Petrijevske ulice od pumpe, stambena naselja Miloja Đaka, Dositej Obradović, Kovačićevo, naselje Vučak, Udovice i Petrijevo.

Normalizacija vodosnabdevanja se očekuje oko 20 časova.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!