Otvoren Shoppi Retail Park u Smederevu

SMEDEREVO, 12. oktobar 2017 – Presečena je crvena vrpca i od ovog četvrtka i Smederevo se upisalo među gradove koji imaju ovakav jedan prodajni centar ili šoping mol, kako to mlađe generacije vole da kažu

Na Šalinačkom putu, na putu za Kovin kako ovu trasu Smederevci zovu, otvoren je Shoppi Retail Park Smederevo. Na površini od oko 9.000 kvadratnih metara su prodavnice među kojima su H&M, LC Waikiki, New Yorker, Deichmann, Springfield, Sport Vision, Đak Sport, Planeta, Pertini, Win Win, Lilly i DM drogerija i ostali.

Kako je rekao Tomas Vilandsen, direktor kompanije MPC Properties, Shoppi Retail Park u Smederevu trebalo bi da bude, njihova je želja, omiljena lokacija kupovine za sve potrošače Podunavskog okruga.

On i gradonačelnica Smedereva Jasna Avramović su svečano presekli vrpcu i zvanično pustili u rad objekat u koji su od rane zore pohrlili Smederevci i kupci iz susednih gradova, jer su u prodavnicama popusti na dan otvaranja, koji će, uglavnom, trajati do vikenda.

Shoppi Retail Park Smederevo, kako se moglo čuti danas, predstavlja još jednu važnu investiciju u portfoliju kompanije MPC Properties, pored Ušće Shopping Centra, Ušće kule, Shoppi Retail Parka u Subotici i Borči, Immo Outlet Centra, Navigator Business Centra i mnogih drugih retail i poslovnih objekata. Poslovi lizing menadžmenta i upravljanja objektom povereni su kompaniji Confluence Property Management.

Povodom svečanog otvaranja objekta u Smederevu upriličen je i celodnevni zabavni program, a tokom popodneva biće tu i koncerti Tropico benda i Sergeja Ćetkovića.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!