Site icon podunavlje.info

Pobedili i Smederevci i Varnovci

SMEDEREVO, 11. oktobar 2017 – U 10. kolu Srpske lige Zapad, igranom ove srede, oba predstavnika sa područja GFS Smederevo ostvarila su značajne pobede.

Boljom igrom u većem delu susreta, oklopnici su savladali vrlo solidnu ekipu Prova sa 2:1. Najzapaženiji  protagonista četvrtog vezanog trijumfa Smederevaca bio je dvostruki strelac Stefan Stevanović. On je najpre u 18. minutu, nakon sjajne asistencije Ivkovića, prebacio golmana gostiju i pogodio mrežu, da bi u 50. minutu, pošto je srušen Mladenović, duplirao prednost domaćina sa bele tačke. Gosti su uspeli da golom Pantelića, u 66. minutu, završnicu susreta učine neizvesnijom, ali su na kraju sva tri boda ostala lideru na tabeli.

Do celog plena stigao je i Proleter iz Vranova, koji je u Ljubiću savladao domaći Polet sa 1:0. Gol odluke postigao je Lepojević iz Penala sredinom drugog poluvremena i tako Vranovce zadržao na četvrtom mestu na tabeli, sa tri boda zaostatka za vodećim Smederevom.

U narednom kolu Smederevu sledi komšijski derbi protiv Mladog radnika u Požarevcu, a Proleter, još jednom u Kostolcu kao domaćin, dočekuje ekipu Šumadije iz Aranđelovca.

Exit mobile version