Brža naplata štete putnicima agencije „Blue Travel“

BEOGRAD, izvor: Biznis i finansije – bif.rs – 7. septembar 2017 – Povodom otkazivanja aranžmana, prevoza i smeštaja putnika, turističke agencije “BLUE TRAVEL PLUS” d.o.o. iz Smedereva, MILENIJUM OSIGURANJE a.d.o. će znatno ubrzati i olakšati proces isplate osiguranja. Ono je naime davalac garancije putovanja za turističku agenciju “BLUE TRAVEL PLUS” iz Smedereva u skladu sa zaključenom polisom osiguranja.

Zato poziva sva oštećena lica agencije “BLUE TRAVEL PLUS” d.o.o. da svoje zahteve, sa dokaznom dokumentacijom (ugovor o turističkom putovanju, opšti uslovi putovanja, program putovanja,originalni računi, potvrde o plaćenim troškovima, kopija tekućeg računa i identifikacionog dokumenta; osiguravač zadržava pravo da zatraži i drugu neophodnu dokumentaciju), dostave na imejl adresu: mios@milenijum-osiguranje.rs ili putem preporučene pošte na adresu: Bulevar Mihajla Pupina 10L, Novi Beograd.

Oštećenim licima na raspolaganju je i detaljno uputstvo na veb sajtu MILENIJUM OSIGURANJA: www.milenijum-osiguranje.rs povodom ovog slučaja.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!