Site icon podunavlje.info

Proleter na deobi prvog mesta, Smederevo nerešeno kod kuće

VRANOVO/SMEDEREVO, 4. septembar 2017 – Posle trećeg kola u prvenstva Srpske lige Zapad, fudbaleri Proletera iz Vranova su sa 7 bodova, koliko imaju i Šumadija i Provo, lideri na tabeli. Vranovci su neporaženi, a Smederevo ni u petom pokušaju nije uspelo da savlada lajkovački Železničar.

Oklopnici su poveli protiv Lajkovčana već u 9. minutu, kada je posle centaršuta Milosavljevića golmana gostiju savladao Stevanović. Železničar je izjednačio desetak minuta kasnije pogotkom Obradovića. Ispostavilo se da je to bio i konačan rezultat, Smederevo ni u petom međusobnom susretu nije uspelo da nanese poraz Lajkovčanima.

Na istom mestu, stadionu Smedereva, dana ranije Proleter iz Vranova je bio uspešniji od ekipe Budućnost Krušik. Gol odluke postigao je Janković u 78. minutu, a pobeda je mogla da bude i ubedljivija da su domaći fudbaleri iskoristili još neku od idealnih prilika.

Sa ova tri boda, Vranovci su i dalje u samom vrhu, dele prvo mesto sa 7 bodova, a Smederevo sa dva boda manje zauzima šestu poziciju na tabeli.

U narednom kolu Proleter ide u požegu, gde se sastaje sa domaćom Slogom, a Smederevu će domaćin biti Polet u Ljubiću.

 

Exit mobile version