U ponedeljak bez struje

VELIKA PLANA, SMEDEREVSKA PALANKA, SMEDEREVO, 3. septembar 207 – Pogon EPS-a u Velikoj Plani obavestio je potrošače da će  zbog redovnog godišnjeg remonta TS 35/10 kV Žabari i Plana 4 bez napajanja električnom energijom biti korisnici koji se snabdevaju sa sledećih dalekovoda: Žabari u vremenskom periodu od 9 do 11 sati, Porodin od 9 do 12, Donja Livadica takođe od 9 do 12, Četereže, Brzohode i Kočetin od 9 do 13i silos Žabari od 9 do 14 časova.
U slučaju vremenskih neprilika remont transformatorskih stanica će biti odložen, a naredni termin će biti naknadno objavljen.

Elektrodistribucija Smederevske Palanka, zbog neophodnih radova na 10kV-noj mreži, u periodu od 9 do 14 časova, uz moguće ranije uključenje kao i moguća povremena uključenja, bez napajanja električnom energijom ostaviće potrošače koji se napajaju sa 10kV-nog izvoda „Vlaški Do“, u traforeonima: Jankovići, Suva bara, Barnići, Božići, Šepšinci, Nikodijevići, Arsenijevići, Pantići, Vukova bara, Bogdanova bara i Mlin

U Smederevu u ponedeljak 4. septembra zbog rekonstrukcije mreže bez struje od 9 do 17 časova biće potrošači u Radincu, u ulicama Crvene armijei 4. nova.
 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!